Stöd NIKEN

Du kan enkelt stödja Näsvikens IK på olika vis!

intersport

Som medlem i Club INTERSPORT har du möjlighet att stödja din förening. Är du redan medlem så loggar du in på intersport.se eller tar hjälp av personal i din butik för att välja vilken förening du vill supporta.

Är du inte medlem i Club INTERSPORT så kan du skapa ett konto på intersport.se och då samtidigt välja din förening. Det går också bra att bli medlem i butik; be personalen att få fylla i den ansökan som finns, där fyller du även i din förening och lämnar sedan ansökan i kassan.

Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

Bonusen som Näsvikens IK erhåller är 3% av ditt köp när du handlar i butik eller på webben!

gräsroten

Svenska Spel delar via ”Gräsroten” årligen ut 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten!

Du väljer upp till tre favoritföreningar som får ta del av dina pengar varje gång du spelar Svenska Spels spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel). Du väljer enkelt förening/föreningar genom att logga in på ditt konto hos svenskaspel.se, i butik eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770 - 11 11 11.

Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening, oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen.

En gång om året (i oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng - desto mer pengar ger det föreningen.

Det kostar inget att vara med i Gräsroten.

Hoppas att du vill stötta Näsvikens IK!

Uppdaterad: 13 APR 2018 21:15
Skribent: Josephine Andersson